Сюрприз для Х...йла: ІДІЛ дав Путіну відповідь на його заяву про перемогу в Сирії

Удари по позиціях армії Асада були нанесені на північ від Абу-Камала.

Бойовики ІДІЛ. Фото: Рейтерс.

Терористи "Ісламської держави" провели несподіваний наступ проти сирійської армії та союзних воєнізованих формувань і перетнули східний берег річки Євфрат, звідки їх в згодом вибили. Про це пише Al-Masdar, передають Патріоти України.

Удари по сирійських військових позиціях були нанесені на північ від Абу-Камала. Сирійська армія відбила атаку, убивши частину штурмового угруповання ІДІЛ і відігнавши бойовиків, що вижили, назад через річку до їх початкових точок на східному березі.

Незважаючи на те, що цей конкретний напад було відкинуто, сирійська армія може піддаватися таким нападам до тих пір, поки підтримувані США сирійські демократичні сили не завершать свою операцію із зачистки східного берега Євфрату.

"Бойовики ІДІЛ, прослухавши вчора виступ російського президента про перемогу над ними, сильно засмутилися і з образи перерізали сирійську "кишку" від Маядін до Абу-Камаля у трьох, а можливо, і більше, місцях. Зайняті як мінімум п'ять невеликих сіл у різних місцях уздовж русла Євфрату. Це, звичайно, не катастрофа, але і на перемогу схоже мало", - коментує у своєму Facebook блогер Ель Мюрид (Анатолій Несміян).

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...