"Скажи еще спасибо, что живой": У Криму окупанти на фрегаті за 500 млн. доларів врізалися в причал

Очевидці повідомляють, що коли корабель намагався причалити, він налетів на гострий кут, після чого утворилася пробоїна. Тільки з другого разу російські моряки змогли причалити до пристані Севастополя.

Фрегат "Адмірал Григорович". Фото: www.gadgetstyle.com.ua.

Фрегат "Адмірал Григорович" через "дурість" екіпажу пробив дірку в обшивці, коли намагався пришвартуватися до берега в Севастополі. Російські окупанти ледь не затопили корабель, а це вони можуть і, що найдивніше, люблять цим пишатися, передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

Цей фрегат обійшовся окупантам в 500 мільйонів доларів і сьогодні тільки надійшов на службу Чорноморського флоту Росії. Але в РФ ніколи не буває все, як у людей. Урочистий прийом нового фрегата був затьмарений приємним для кожного жителя України інцидентом.

Коли "Адмірал Григорович" намагався пристати до берега, його капітан, схоже, не зменшив швидкість і гордість Чорноморського флоту "влетів" своїм бортом прямо у бетонну стіну пристані. Тож не дивно, що в борту хваленого фрегата утворилася діра. Очевидці повідомляють, що коли корабель намагався причалити, він налетів на гострий кут, після чого утворилася пробоїна. Тільки з другого разу російські моряки змогли причалити до пристані Севастополя.

Причини цього казусу з'ясовуються і поки незрозуміло, чому капітан російських окупаційних військ так старався втопити новоприбулий корабель: чи то помститися за "Кримнаш" хотів, чи то за російським звичаєм був п'яний? Тим часом окупанти радіють, що ракетний фрегат, хоч і врізався в пристань, пробив обшивку, але спасибі, що не затонув.

Російські ЗМІ повідомляють, що даний ракетний фрегат побудували для Чорноморського флоту вперше за 35 років. Фрегат має на озброєнні крилаті ракети "Калібр", комплекси ППО "Штиль", торпеди і інша зброя.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...