"Сказочная страна": У РФ під час будівництва стадіону до ЧС-2018 розікрали 750 млн рублів

Гроші відмили на піску, який завезли для зміцнення, однак він був низької якості.

Фото:sports.ru

У Росії на освоєння території споруджуваного стадіону ЧС-2018 в Калінінграді витратили 2 мільярди рублів. Велика частина пішла на пісок - його завезли для зміцнення, але він виявився не того сорту і просів. Про це повідомляє sports.ru, зазначають Патріоти України.

Прокуратура зацікавилася цією історією і з'ясувала, що займалася облаштуванням території компанія "ГлобалЕлектроСервіс" (дочка компанії "Сума" бізнесмена Зіявудіна Магомедова, 63-е місце в списку Forbes, 1,4 мільярда доларів) і привласнила 750 мільйонів рублів (близько 13 млн доларів), поставляючи дешевий пісок низької якості.

У минулому році у цій справі заарештували главу дирекції "ГлобалЕлектроСервіса" Хачіма Ерістова, міністра будівництва Калінінградської області Аміра Кушхова і заступника голови регіонального управління Сергія Трибунського. Днями в розшук оголосили колишнього генерального директора компанії Ельдара Нагаплова, який встиг втекти за кордон.

Вболівальники в шоці від такої ситуації, та іронізують, що по федеральних телеканалах замість цієї проблеми будуть показувати, як все погано в Україні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...