Схоже на те, що трясло СРСР: Журналіст спрогнозував швидкий крах РФ

На думку Федора Клименка протестні рухи в Росії свідчать, що по Кремлю, як по обложеній фортеці почали лупити з усіх гармат – і облога буде лише посилюватися.

Протести в РФ за своїм характером подібні до протестів напередодні розвалу СРСР. Ілюстрація:Replyua.net

Між протестами в Росії 26 березня і подіями 1989 року у СРСР простежуються численні паралелі. Про це розповів російський журналіст Федір Клименко, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Повістку дня завжди ставила активна меншість, а більшість взагалі пасивно спостерігала за подіями. Так було і в момент падіння СРСР. Тому та ситуація, яку ми сьогодні спостерігаємо – дуже схожа на 1989 рік, коли поштовхи, що трясли СРСР, стали відчуватися навіть найглухішими людьми", - розповів журналіст.

На думку Клименка, протестні рухи в майбутньому будуть лише набирати силу та можуть призвести до розвалу РФ.

"Що стосується нового протестного проекту "Набридло", то це говорить лише про те, що по Кремлю, як по обложеній фортеці почали лупити з усіх гармат – і облога буде лише посилюватися", - впевнений журналіст.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...