Скрепам вчитись ні до чого: в "ДНР" укріплюють позиції шкільними партами

Бандформування терористів обладнують посилені командні пункти.

Ілюстрація:dt.ua

Бандформування "ДНР" знищують мирну інфраструктуру для обладнання своїх позицій. Про це у Facebook йдеться у повідомленні спільноти "Оборона Маріуполя", передають Патріоти України.

"За вказівкою російських кураторів терористичної "ДНР" у Новоазовському районі активізовано роботу бандформувань по зміцненню передових позицій. Так, наприклад, в населених пунктах Саханка і Комінтернове бойовики обладнали посилені командні спостережні пункти (КСП) (інженерні роботи велися дві доби поспіль, в тому числі і вночі). В порожніх будинках, розташованих поруч з позиціями, терористи розмістили своїх розвідників", - йдеться в повідомленні.

Ремонтні роботи та інженерне обладнання позицій бойовиків в Новоазовському районі проводяться за рахунок мародерства сільськогосподарських споруд, шкіл, будівель різного призначення.

"Наприклад, всі парти зі школи селища Комінтернове вже вивезені для обладнання бойових позицій терористичних угруповань "ДНР", - зазначили у прес-центрі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...