"Почаще бы орковрачам "на юга" выезжать": В окупантів великі втрати під Новоазовськом

Цілу групу бойовиків накрили вогнем підрозділи ЗСУ, в результаті чого, не менше чотирьох окупантів вбиті, і ще 6 отримали важкі поранення.

Поблизу окупованого Новоазовська. Фото: соцмережі.

Український блогер і лікар з Єнакієвого Олександр Чернов повідомив, що вчора близько 10:00 з окупованого Донецька до окупованого Новоазовську терміново викликали групу хірургів і реаніматолога з пакетом медикаментів для реанімації, передають Патріоти України.
За словами Чернова, цілу групу бойовиків накрили вогнем підрозділи ЗСУ, в результаті чого, не менше чотирьох бойовиків вбиті, і ще 6 отримали важкі поранення. Чернов зазначив: «По слухам, „ребят накрыло“, мин. 4 оркотрупа и 6 нелегкораненых. Почаще бы орковрачам „на юга“ выезжать: в последний путь!».

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...