Скрепне 9 травня: Бойовики обстрілюють власні позиції у Безіменному під Новоазовськом

Однак за проведенням святкового мітингу спостерігали представники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, які ніякого обстрілу не помітили.

На околицях села Безіменного. Фото: wikimapia.org.

Українська сторона Спільного центру координації та контролю (СЦКК) заперечує обстріл Збройними силами України Безіменного (Донецька область). Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО, передають Патріоти України.

У повідомленні зазначається: "9 травня на інформаційних інтернет-ресурсах ОРДО з'явилися матеріали із заявами їхніх ватажків, в яких Збройні сили України звинувачуються в здійсненні обстрілів населеного пункту Безіменне під час проведення мітингу з нагоди 9 Травня.

Інформація, викладена в зазначених інформаційних матеріалах, не відповідає дійсності, оскільки, за даними чергових змін, із боку Збройних сил України обстрілів у напрямку вказаного населеного пункту не зафіксовано. Крім того, за проведенням святкового мітингу спостерігали представники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, які про зазначені обставини не заявляли. Також Збройні сили України, виконуючи Мінські домовленості, повністю відвели від лінії розмежування важке озброєння і виконують умови режиму припинення вогню.

4 травня НЗФ ОРДО вже намагалися дискредитувати уряд України і здійснювали провокації щодо військовослужбовців Збройних сил України. Вони, обстрілюючи свої позиції поблизу населеного пункту Безіменне, видавали їх за нібито обстріли з боку Збройних сил України".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...