Скрепний маразм: У Росії оштрафували "Комітет проти тортур" через відмову назватися іноземним агентом

Два роки тому правозахисники, щоб не називатися "іноземним агентом", вже перереєстрували організацію, але це не допомогло.

Ілюстрація:slon.ru

Правозахисну організацію "Комітет із запобігання катуванням" на вимогу Мін'юсту Росії оштрафували на 400 тис. рублів за відмову називатися "іноземним агентом". Про це повідомив керівник організації Ігор Каляпін, передають Патріоти України із посиланням на Радио Свобода.

"Комітет з питань запобігання катуванням" раніше існував під назвою "Комітет проти тортур". Два роки тому правозахисники, щоб не називатися "іноземним агентом", вже перереєстрували організацію.

Наразі повторно реєструється "Комітет проти тортур", таким чином штраф Мін'юсту виписаний на організацію, яка, за словами Каляпіна, "вже два місяці перебуває на стадії ліквідації".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...