"Скрепи" до добра не доводять: ​У Росії наречена потонула під час власного весілля

Нетверезу наречену намагалася врятувати подруга, але безуспішно.

Ілюстрація: ЖЖ

Під час святкування весілля на Клязьминському водосховищі в Московській області потонула 32-річна наречена, повідомляє телеканал "360 Підмосков'я" з посиланням на джерело в правоохоронних органах, передають Патріоти України.

Трагедія сталася ввечері 2 липня, коли молодята відзначали другий день весілля. Як розповіли телеканалу очевидці, на березі водосховища відпочивала компанія з 20-25 осіб, серед яких були молодята та їхні гості.

Молоді люди випивали, після чого вирішили переплисти з одного берега на інший. За кілька метрів до суші наречена пішла під воду. Це помітила її подруга, яка намагалася допомогти дівчині, але безуспішно. Наречений і гості не змогли знайти потонулу, тому викликали рятувальників.

Співробітники МНС виявили тіло дівчини вранці 3 липня. Вони повідомили телеканалу, що купання у водосховищі заборонено. Акваторія водойми складає 16 квадратних кілометрів. На території водосховища немає рятувальників, хоча там активно купаються жителі Підмосков'я, відзначили на телеканалі.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...