Скрепи неписьменні: Тавруючи "імперіаліста Обаму", студенти Аксьонова облажались в назві "власного" вишу

Відео вже викликало масу обурених коментарів.

КФУ імени Вернадського. Фото: vlasti.net.

Студенти Кримського Федерального Університету імені Вернадського під час запису відеозвернення до Організації Об'єднаних Націй відзначилися, представивши в кадрі прапор свого навчального закладу з помилкою в назві. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Новости Крыма.

У прізвищі відомого академіка, чиїм ім'ям названо ВНЗ, допущена помилка. У соціальних мережах факт, що Володимир Іванович Вернадський несподівано перетворився на «ВернаНдского», а також те, що кілька студентів вирішили говорити від імені всього університету, викликало масу обурених коментарів.

«Хто вам дав право, прикриваючись прапором універу, говорити від імені всіх студентів КФУ? Щоб ви там не говорили», - коментують ролик інтернет-користувачі. «І чому там кажуть по 3-4 людини від імені держуніверів, в яких учнів по кілька тисяч?», - підписався під відео студент КФУ.

Варто відзначити, що, за словами проректора з соціальної та молодіжної політики Кримського федерального університету імені Вернадського Євгена Бубнова, ніхто зі студентів не обговорював з керівництвом ВНЗ зйомку ролика, але студенти мають право і самі проявляти ініціативу в створенні якихось проектів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...