Скрепи скрегочуть зубами: Росіяни влаштували повітряне стеження за штабом "Блокади Криму"

Над Херсонщиною активісти фіксують ворожі безпілотники, які летять з різних напрямів.

Російські безпілотники шпигують у небі над Херсонщиною. Ілюстрація:0552online.com

Протягом останніх днів почастішали польоти безпілотників Росії над табором Громадянської блокади Криму і прилеглих територій Херсонської області. Про це повідомляє штаб ГБК на сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Вони летять з різних напрямків. 21 квітня близько 22:00 активістами блокади було помічено 4 безпілотники і близько 2:00-3:00 ночі 3. Вони поверталися, пролетівши над адмінкордоном із Кримом в напрямку Джанкоя.

І 22 квітня активістами був помічений ще один безпілотник о 23:00, який наразі продовжує повільно курсувати над територією с. Чонгар", - йдеться в повідомленні.

Раніше на Херсонщині пообіцяли "дати відсіч" вторгненню російської авиації .

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...