"Скрепи високодуховні": Юнак у Новосибірську бив стареньку битою, а школярка - погрожувала зарізати дитину (відео)

Після розправи дівчина мала намір втекти з квартири, погрожуючи при цьому зарізати дитину, момент її втечі потрапив в об'єктив камер.

Мати дитини школярка вдарила сокирою. Фото: ЖЖ.

Зловмисники затримані, цинічність, з якою вони здійснили звірячий напад на сім'ю, вразила навіть досвідчених оперативників. Момент втечі школярки встигли зафіксувати камери відеоспостереження, після затримання вона все заперечувала, казала, що винен її друг-студент, а вона ні до чого. Хоча саме дівчина приставляла ніж до горла дитини та загрожувала її убити, передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

Підлітки скоїли злочин вчора, 31 жовтня. Студент і його подруга-школярка влетіли в одну з квартир в Новосибірську, озброївшись бейсбольною битою, сокирою і ножем. У момент нападу в квартирі були бабуся 1935 року народження, її дочка 1974 року народження і 11-річний хлопчик.

Поліцію викликали сусіди, які почули страшні крики, коли правоохоронці приїхали, їм вдалося затримати дівчину і викликати постраждалим швидку. 16-річному студенту до моменту приїзду поліції вдалося втекти, але незабаром він був спійманий.

Студент бив бабусю битою, плюс до всього вдарив жінку похилого віку кілька разів ножем, а в цей час школярка завдала ножове поранення дитині. Коли додому прийшла мати хлопчика, підліток накинувся на неї і вдарив жінку сокирою.

Після розправи дівчина мала намір втекти з квартири, погрожуючи при цьому зарізати дитину, момент її втечі потрапив в об'єктив камер. Злочинницю затримав сусід потерпілих, чоловік наздогнав школярку і показав всім її обличчя. Після затримання чоловіком з рушницею школярка злякалася і стала все заперечувати, кажучи, що всі удари наносив її друг-студент. При цьому дівчина не змогла відповісти на запитання, чи жива бабуся і чи є в квартирі кров.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...