Скрепи високодуховні: Росіянин скоїв 10 злочинів за один день, в тому числі вбивство

За один день злочинець убив знайомого, спробував убити трьох свідків, побив і пограбував підлітка, викрав і розбив машину, пограбував і зґвалтував двох жінок, а також купив наркотики.

Єрмек Абдрахманов. Фото: life.ru.

Раніше судимий Єрмек Абдрахманов був засуджений до 21 року позбавлення волі за вчинення декількох злочинів. За один день злочинець убив знайомого, спробував убити трьох свідків, побив і пограбував підлітка, викрав і розбив машину, пограбував і зґвалтував двох жінок, а також купив наркотики. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Російську службу Бі-бі-сі.

26 серпня 2015 року Абдрахманов, який незадовго до цього звільнився з колонії, випивав зі своїм 32-річним другом. Той дорікнув Абдрахманову в тому, що той "неправильно живе" і вживає наркотики. У результаті сварки, що виникла, Абдрахманов вистрілив чоловікові в голову з пістолета з глушником, переробленого з газового.

Вирішивши, що він скоїв вбивство, Абдрахманов спробував приховати злочин. Для цього він вирішив вбити всіх інших людей, які знаходилися в квартирі. Спочатку Абдрахманов вистрілив у голову сплячого 29-річному чоловікові. Потім він спробував перезарядити пістолет, щоб убити ще двох осіб, які курили на балконі. Їм вдалося обеззброїти Абдрахманова і викинути його пістолет з балкона. Зловмисник вибіг на вулицю, намагався знайти і повернути собі зброю, але не зміг. Після цього він побив підлітка, який проходив повз, і відібрав у нього мобільний телефон.

Потім Абдрахманов спробував викрасти машину Chevrolet з пасажиркою всередині. Викрадач не впорався з керуванням, розбив машину і кинув її. Після цього він узяв таксі і поїхав до родича в інший район Омська. Того не виявилося вдома. Тоді Абдрахманов зґвалтував і пограбував його співмешканку, а на викрадені гроші купив наркотик і вжив його.

Під дією наркотиків Абдрахманов відправився в Жовтневий округ Омська і почав стукати в двері приватних будинків. В одному з них відкрили. Абдрахманов, погрожуючи ножем, побив і зв'язав незнайомого йому 29-річного чоловіка, а потім скоїв сексуальне насильство над жінкою, яка знаходилася в будинку. Злочинець зник з місця злочину, але потім був затриманий.

На допиті він відразу зізнався у скоєних злочинах. При цьому з'ясувалося, що один із його знайомих, у яких Абдрахманов стріляв, все-таки вижив. У зв'язку з цим його звинуватили у вбивстві тільки однієї людини, а також у замаху на вбивство ще трьох. Крім того, Абдрахманова звинуватили в незаконному носінні вогнепальної зброї, грабежі, розбої, викраденні, побоях, погрозі вбивством, згвалтуванні і сексуальному насильстві. Центральний районний суд Омська засудив 37-річного злочинця до 21 року позбавлення волі в колонії суворого режиму. При цьому у випадку, якщо б друга потенційна жертва Абдарахманова загинула, йому загрожував довічний термін.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...