Скрепи високодуховні: Росіянин убив 4-річного сина, приревнувавши його до дружини

За кілька днів до того дружина виклала в соцмережі фото, де обіймала сина. Знімок підписала "Мій улюблений чоловік".

Чоловік задушив власного сина. Фото:ProГород

34-річний житель російського Нижнього Новгорода зізнався дружині, що убив сина. Чоловік вчинив злочин після того, як жінка виклала фото з хлопчиком в мережу, повідомляє "ProГород". Новину передають Патріоти України.

Мати хлопчика працює слідчим. 5 листопада жінка звернулася в поліцію із заявою про зникнення свого 4-річного сина. 3 листопада хлопчика з дитячого садка забирав батько, який живе не з родиною. Після того дитина зникла. Чоловік почав надсилати жінці повідомлення, що уб'є хлопчика.

Правоохоронці не прийняли заяву від жінки, пояснивши, що це сімейні справи. У неділю, 5 листопада, батько надіслав СМС, в якому повідомив, де знаходиться тіло хлопчика - в гаражі. Жінка вирушила туди та виявила труп сина. Слідчі підозрюють, що дитину задушили.

Чоловік живе окремо від родини через сварку. Правоохоронці підозрюють, що причиною злочину стали ревнощі. За кілька днів до того дружина виклала в соцмережі фото, де обіймала сина. Знімок підписала "Мій улюблений чоловік". Підозрюваного в убивстві хлопчика затримали. У матері хлопчика через пережите проблеми із серцем.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...