Скрепи високодуховні: У РФ батько викинув із 8-го поверху сина, бо той голосно плакав

Не відкидають, що батько міг наковтатися або накуритися якоїсь погані на кшталт спайсів.

Чоловік викинув свого сина з вікна. Фото: соцмережі.

Татуся затримали. Слідчим він пояснює, що малюк заважав йому спати. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на "Комсомольскую правду", зараз "тата" допитують. Він уже пояснив, що дитина хворіла, плакала, заснути заважала.

"Взяв із дивана на руки свого малолітнього однорічного сина, швидко вийшов із ним на балкон і скинув із 8 поверху, після чого повернувся в кімнату..." - кривий протокольний рядок зі зведення Слідчого комітету. А за нею - біль. Шок. Це зробила людина?

Людина. Звичайна така - 25-річна, живе в селищі Моніно Щелковского району. Є дружина. І була дитина -однорічний син. "Малолітній помер", - ще один рядок зі слідчого протоколу. А татко ліг спати.

"За версією слідства, малюка викинув із балкона саме батько, - підтверджує Олена Фокіна, офіційний представник ГСУ СКР у Московській області. - Кримінальну справу вже порушили. Чоловіка затримали, свою вину він не заперечує. Коли все сталося, його дружина - мама хлопчика - спала і нічого не чула. Була ніч - ніч з п'ятниці на суботу, 24 грудня. У суді ми наполягатимемо на арешті батька".

Зараз "тата" допитують. Він уже пояснив, що дитина хворіла, плакала, заснути заважала. Ну, а балкон поруч. Сім'я, за словами слідчих, "нормальна". Не маргінали. Але не відкидають, що батько міг наковтатися або накуритися якоїсь погані на кшталт спайсів. Звичайно, йому проведуть експертизу. І, звичайно, перевірять на осудність. Але, здається, тут все очевидно. "Тату" загрожує реалний термін. Що здається безглуздим, так це те, як могла спати мати, коли плакала її хвора дитина, яку вона щойно тримала біля грудей. Кожне її слово слідчі теж перевірять.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...