"Скрепи високодуховні": У РФ порушили справу проти сільського священика через розбещення школярки

Все почалося близько 3 років тому, коли школярці було всього 12 років. З 10 років вона почала ходити в храм, де співала і допомагала.

Візити до храмів РПЦ МП зараз стали не завжди безпечними. Фото: соцмережі.

33-річного настоятеля сільського храму запідозрили в тому, що він протягом трьох років був у відносинах зі школяркою. Жертвою ієрея стала дівчинка з місцевої сім'ї, передають Патріоти України з посиланням на "Лайф".

Інцидент стався у Томській області. Все почалося близько 3 років тому, коли школярці було всього 12 років. З 10 років вона почала ходити в храм, де співала і допомагала.

Як пише видання з посиланням на джерело в поліції, через деякий час священик звернув на школярку увагу, почав її обіймати і цілувати, на що спочатку дівчинка не реагувала. Після цього чоловік почав примушувати її і, коли їй виповнилося 12, у них почалися відносини. Через страх і сором дівчинка нікому не розповідала про те, що відбувається, але через деякий час все ж поділилася цим зі своєю старшою сестрою, яка в свою чергу розповіла про все матері.

Сама школярка за три роки встигла закохатися в священика і намагалася втекти з дому, щоб бути з ним разом. Зараз за фактом події порушено кримінальну справу за статтею "Статеві зносини з особою, яка не досягла 16-річного віку".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...