Кіберполіція затримала на Київщині чоловіка, який гвалтував своїх доньок та знімав із ними порно (відео)

Також чоловік за гроші надавав своїх доньок 14 та 15 років у сексуальну експлуатацію як громадянам України, так і іноземцям.

Чоловік гвалтував власних доньок. Фото: прес-служба нацполіції.

Поліцейські затримали 45-річного мешканця Київщини, який використовував двох своїх дітей для зйомок порнографії. Про це повідомляє 20 листопада департамент кіберполіції Національної поліції України, передають Патріоти України.

Також чоловік за гроші надавав своїх доньок 14 та 15 років у сексуальну експлуатацію як громадянам України, так і іноземцям. 20 листопада поліція провела обшук у його помешканні. Слідчі дії також проводяться за місцем проживання так званого хресного батька обох дівчат – 46-річного киянина, який підозрюється у причетності до сексуальної експлуатації дітей.

Наразі поліцейські вже виявили предмети порнографічного характеру, фото- та відеопродукцію порнографічного змісту за участі неповнолітніх дівчат. Також у квартирі мешканця Київщини виявлено гранату РГД-5, на місце проведення обшуку направлено вибухотехників.

Вирішується питання про затриманням підозрюваного та його товариша в порядку статті 208 КПК України. Також вирішується питання про вилучення обох дівчат із родини та їх переїзд до реабілітаційного центру.

Департамент кіберполіції зазначає, що отримав інформацію про виявлення в мережі порнопродукції за участі дітей від австралійських колег, спецпідрозділу "Argos" штату Квінсленд. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.5 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України.

Працівники Департаменту кіберполіції, спільно зі слідчими поліції Київщини, за процесуального керівництва прокуратури Київської області, встановили причетного – 45-річного мешканця Київщини. Отримані відеофайли чоловік продавав у так званому сегменті мережі Інтернет "DarkWeb".

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...