Скрепи жартують: У Омську пропонують поласувати шашликом з Обами, Блера та Яценюка (фотофакти)

Поки що подібний маркетинговий хід привернув до кафе увагу захисників тварин.
Порося назвали Обамою. Фото: СуперОмськ.

Шашличники із російського Омська намагаються заманити клієнтів через антизахідну політичну пропаганду. Для цих цілей вони розставили поруч клітки з тваринами, давши кожному з них ім'я, котре асоціюється з політиками, передають Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

Так, поруч з одним поросям стоїть табличка з написом "Американська свиня породи "Обама", а з іншим – "Англійська свиня породи "Блер". Дісталося і Україні. Біля білого кролика шашличники поставили плакат з написом "американський піддослідний кролик породи "Яценюк". Використання тварин вже привернуло увагу зоозахисників. І мова тут не про політичну пропаганду, а про умови утримання.

"Це все зроблено для розваги відвідувачів кафе, і тварин протримають там до осені. Тварини цілий день перебувають під палючим сонцем", - обурюються зоозахисники. Найближчим часом борці за права тварин мають намір розгорнути кампанію по звільненню "політичних зооубранців" з рук шашличників.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...