Скрепи знову сіли у калюжу: "Німецький журналіст, який вважає Крим Росією", виявився... порнорежисером

«Вишенькою на торті» стала інформація про те, що чоловік є активним неонацистом і неодноразово був помічений на відповідних акціях.

Мартін Балдауф. Фото: nts-tv.com.

ЗМІ окупованого Криму у спробах показати уявну підтримку Росії з боку іноземців, знову осоромились. Цього разу журналісти оприлюднили «експертну думку» німця, який виявився продюсером порнографічних фільмів. Про це інформують Патріоти України з посиланням на місцеве видання «Примечания».

Так, влітку поточного року до Севастополя прибули італійський фотограф Марко Марі та його товариш Мартін Балдауф з Німеччини. Вони шукали моделей для зйомки в «календарі». Відтак, поки фотограф продовжував роботу, Балдауф розвернув дуже активну діяльність – назвавшись шеф-редактором каналу SAT.1, він, під приводом знайомства з місцевими колегами, поговорив з представниками практично всіх ЗМІ окупованих Криму та Севастополя. Багатьом з них він дав доволі серйозні інтерв’ю, в яких розповідав про санкції, підтримку Криму і правильність дій Росії.

Зрозуміло, ці матеріали відразу ж прогриміли на всіх каналах – мовляв, німецькі журналісти підтримують кримчан у їх «виборі». Відтак, робота фотографа завершилась і дивна пара покинула окупований півострів. Кілька тижнів потому оглядач одного із видань вирішив опублікувати до цього ще не використані матеріали.

Відтак, було прийнято рішення зробити коротку біографічну довідку про Балдауфа. Чи варто говорити, що на SAT.1 ніколи не було такого кореспондента? Але його не можна назвати невідомим: Балдауф – один із продюсерів німецьких порнографічних фільмів. Свого часу він навіть знявся у документальному фільмі про підбір акторів для цих специфічних кінострічок. Крім того, Балдауф був судимий у Чехії за примушування до вступу в статевий зв'язок – він домагався своїх підопічних. «Вишенькою на торті» стала інформація про те, що чоловік є активним неонацистом і неодноразово був помічений на відповідних акціях. Власне, це ще раз підтверджує тезу про те, що окупований Крим цікавий лише маргіналам.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...