"Словенці спіймали на брехні": Російських пропагандистів змусили вибачитися через вигадану заяву мера Любляни про Крим

У посольстві Словенії підкреслили, що визнають незалежність і суверенітет України, тому наполягають, що Крим є територією України.

Зоран Янкович. Фото: Reuters.

Російські пропагандисти потрапили в гучний скандал через незаконний референдум, який нібито був проведений у Криму в 2014 році. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

"Російська газета" опублікувала раніше замітку про те, що Словенія визнала результати цього "референдуму". На такий матеріал відреагувала влада Словенії. Зокрема, посольство цієї країни в Росії відправило до редакції відповідного листа.

У посольстві Словенії підкреслили, що визнають незалежність і суверенітет України, тому наполягають, що Крим є територією України. Примітно, що спростування своєї пропаганди журналісти опублікували в замітці під назвою "уточнення". По суті, слова мера Любляни були придумані.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...