Сльози скреп: Швейцарський суд відмовив Росії в участі у Паралімпіаді-2016

Незважаючи на усі зусилля влади, прохання та обурення, російські паралімпійці все одно не потраплять на змагання.

Російські спортсмени паралімпійці. Фото: news.rambler.ru.

Федеральний суд Швейцарії відхилив апеляцію Паралімпійського комітету Росії (ПКР) на недопуск російських атлетів на Паралімпіаді в Ріо-де-Жанейро. Про це повідомляється в прес-релізі суду, передають Патріоти України із посиланням на 112.ua.

У своїй апеляції ПКР просив тимчасово призупинити рішення Спортивного арбітражного суду, що дало б росіянам виступити на Паралімпіаді. Крім того, швейцарський суд зазначив, що ПКР не може просити індивідуальний допуск для російських спортсменів, оскільки паралімпійці "не є безпосередніми учасниками розгляду".

Нагадаємо, збірну Росії в повному складі відсторонили від участі у Паралімпіаді-2016. 29 серпня в паралімпійському комітеті Росії заявили, що рішення Міжнародного паралімпійського комітету про недопуск атлетів з РФ поширюється не тільки на Ігри в Ріо-де-Жанейро, але і на Олімпіаду 2018 року.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...