"Служу Советскому Союзу": "Мер" окупованої Горлівки проголосив себе "головнокомандувачем УРСР" (відео)

Станіслав Кім вже давніше здобув славу неадекватної особи через свої ексцентричні висловлювання та дивну поведінку.

Станіслав Кім. Фото: скрін відео

Одіозний "мер" окупованої Горлівки Станіслав Кім проголосив себе "головнокомандувачем збройними силами СРСР на території УРСР" і закликав війська АТО скласти присягу на вірність "радянському народові". Відео з відповідним зверненням доступне для перегляду на каналі Youtube, інформують Патріоти України.

Щоб підтвердити свої "повноваження" Кім продемонстрував наказ чоловіка на ім'я Сергій Тараскін, що оголосив себе "тимчасово виконуючим обов'язки президента СРСР".

"Слухай бойовий наказ. Командирам частин і підрозділів військ АТО на своїх штабах підняти червоний прапор Радянського Союзу і приступити до розробки операції зі звільнення нашої Батьківщини - УРСР - від організованої злочинної групи і її поплічників", - заявив Кім.

Кім також розповів, що в СРСР, який відновив свою діяльність, продовжує діяти стаття Кримінального кодексу про зраду Батьківщині, за якою "злочинців, що заважають наведенню конституційного порядку і законності", можуть розстріляти.

Як приклад, він навів терориста Ігоря Стрєлкова, який наказав розстріляти в Слов'янську влітку 2014 року двох своїх спільників за грабунок і мародерство на підставі указу президії Верховної Ради СРСР "Про воєнний стан" від 1941 року.

Як відомо, Кім був призначений "мером" Горлівки в лютому 2016 року указом ватажка "ДНР" Олександра Захарченка. З того часу Кім здобув собі славу людини-несповна розуму, через ексцентричні висловлювання та поведінку.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...