Служити з честю: Поліція в Україні пересяде на "гібридів"

Такі зміни анонсував міністр МВС Аваков.

Фото:facebook

Нацполіція України отримає 651 новий екологічний гібридний кросовер Mitsubishi Outlander. Про це повідомив глава МВС Арсен Аваков у своєму Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, 7 липня Міжвідомча робоча група МВС та Мінприроди схвалила проект по заміні автотранспортного парку поліції автомобілями з гібридною силовою установкою на базі кросовера Mitsubishi Outlander PHEV.

"Програма схвалена протокольним рішенням Кабміну №15 від 27 травня та розроблена у співпраці з державними та комерційними структурами Японії в рамках "Кіотського протоколу". На практиці Національна поліція отримає 651 сучасний автомобіль Mitsubishi - замість давно застарілих ВАЗ і УАЗ", - зазначив Аваков.

Міністр також додав, що гібридний Outlander "поєднує в собі бензиновий і два електромотора з приводом на всі 4 колеса і можливістю працювати тільки на електричному приводі та має унікальні технічні характеристики".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...