Смаколик для справжніх бандерівців: На Херсонщині зробили гігантський бутерброд з салом у вигляді тризуба (фото)

Потім "бутерброд", що складається з величезної кількості досить величеньких менших бутербродів загальною вагою 200 кілограмів, успішно з'їли учасники свята.

Патріотичний бутерброд на Херсонщині. Фото: Інфокава.

У місті Олешках (Херсонська область, у минул. Цюрупінськ) встановлено новий рекорд України: тут зробили гігантський бутерброд з салом у вигляді тризуба. Він офіційно занесений в Книгу рекордів України. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Інфокаву.

Бутерброд сфотографували і рекорд зафіксували на самому початку свята Олешки green day, який проходив в місті 3 червня. Це традиційне свято сім'ї, спорту, природи і смачної їжі, яке супроводжується зазвичай якою-небудь родзинкою. Цього разу - ось такий смачний рекорд.

Чому зафіксували ще вранці, відразу після викладення? Так тому що потім "бутерброд", що складається з величезної кількості досить величеньких менших бутербродів загальною вагою 200 кілограмів, успішно з'їли учасники свята - не на сонці же йому лежати!

А свято продовжилося і, як зазвичай, зібрало велику кількість містян і їх сімей, які із задоволенням зустрічали концертні групи, танці, конкурси та різноманітні страви, які з задоволенням скуштували жителі Олешок і їх гості.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...