"Смерть бандерівцям!": У Польщі випустили футболки з антиукраїнською пропагандою (фото)

Дизайнери футболок спереду зобразили портрет українського політичного діяча Степана Бандери. Зображення головної постаті українського націоналізму перекреслене.

Перемишль. Фото: ЖЖ.

Ультрас футбольного клубу «Полонія» з польського Перемишля випустили партію футболок «Смерть бандерівцям». Ескіз одягу вже з’явився в Мережі. Його опублікували у спільнотах польських футбольних вболівальників. Новину повідомляють Патріоти України із посиланням на Пресу України.

Дизайнери футболок спереду зобразили портрет українського політичного діяча Степана Бандери. Зображення головної постаті українського націоналізму перекреслене. Також тут зображений вищезгаданий напис: «Смерть бандерівцям». Ззаду на футболці зображений закреслений тризуб на чорно-червоному тлі. Також тут зображений напис футбольного клубу «Полонія».

Наразі невідомо, чи з’являться такі футболки у вільному продажі. Поки що їх розповсюджують лише серед ультрас вищезгаданого ФК.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...