Смертельна ДТП з Димінським: Стала відома цікава деталь про чоловіка, який взяв провину на себе (відео)

За словами родичів загиблої, є свідки, які бачили Петра Димінського за кермом "Мерседеса", проте підтвердити це в поліції люди бояться.

На місці ДТП. Фото: Zaxid.net.

Охоронець власника футбольного клубу "Карпати", співвласника телеканалу ZIK Петра Димінського, Андрій Борщ, який взяв на себе провину за смертельну ДТП, є інвалідом третьої групи. Про це повідомляє ТСН із посиланням на брата загиблої Степана Мацевка, передають Патріоти України.

Він упевнений, що 43-річний чоловік - це підставна особа. "Люди кажуть, що його одразу там не було, тобто хтось його привіз. Він інвалід третьої групи, а для інваліда буде значне пом'якшення в покаранні. Такий випадок у них не перший, і вони вже мають напрацьований варіант таких випадків, вже є конкретні особи, які повинні себе підставити", - вважає Мацевко.

Брат загиблої в результаті аварії Наталії каже, що ні на відео, ні на фото з перших хвилин аварії не видно водія. За словами родичів, є свідки, які бачили Димінського за кермом "Мерседеса", проте підтвердити це в поліції люди бояться. Нагадаємо, брат загиблої в аварії Наталії Тріли, розповів, що чоловік, який назвав себе водієм Mercedes, не був схожий на водія. Степан Мацевко в ексклюзивному коментарі розкрив деталі аварії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...