Смертельна ДТП з автобусом у Криму: У мережу виклали фото та відео

За інформацією російського видання "Комсомольская правда", пораненими виявилися 20 осіб, у тому числі - шестеро дітей.

Постраждалі пасажири. Фото: прес-служба ДАІ Криму.

В окупованому Росією Криму на трасі Судак — Керч в районі урочища Кизил-Таш туристичний автобус впав з обриву. Про це повідомляє прокремлівський телеканал LifeNews, передають Патріоти України.

Як пишуть ЗМІ, в результаті ДТП п'ятеро осіб загинули і 13 отримали травми. За інформацією російського видання "Комсомольская правда", пораненими виявилися 20 осіб, у тому числі - шестеро дітей.

У прес-службі ДАІ Криму виданню повідомили, що в автобусі "Еталон" перебували 25 пасажирів. Журналісти підкреслюють, що жертв ДТП насправді може виявитися більше. ЗМІ звертають увагу, що орієнтовна висота спуску, з якого впав автобус, становить 30 метрів. Також журналісти підкреслюють, що гірська дорога, по якій прямував автобус, знаходиться фактично в аварійній ситуації.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...