Смертельні ревнощі: У Росії влаштували масову різанину на заводі

Простий формувальник Сергій приревнував свою дівчину до начальника цеху.

Росіянин вбив через ревнощі кілька людей. Фото: Нова Доба.

У російському Нижньому Новгороді співробітник заводу "ГАЗ" через ревнощі зарізав трьох людей. Про це повідомили на Telegram-каналі Mash, передають Патріоти України.

"На заводі "ГАЗ" у Нижньому Новгороді масове вбивство. Співробітник ливарного цеху, який взбісився, вбив трьох людей - свого начальника, одного з майстрів і співробітницю лабораторії. Ще двоє людей із ножовими пораненнями в лікарні", - йдеться в повідомленні.

Вбивцю вдалося затримати в його будинку, куди він втік після скоєння злочину. Попередньо, різанина сталася під час здачі зміни. Виявилося, що масове вбивство сталося через ревнощі.

"Простий формувальник Сергій приревнував свою дівчину до начальника цеху. Багатий керівник надавав 44-річній лаборантці посилені знаки уваги. Не витримавши мук серцевих, Сергій здав зміну як годиться, після чого прийшов у комірчину начальника, де застав свою Дездемону поруч із керівником. Кількома ударами ножа він убив обох", - повідомили на каналі. Нападника намагалися затримати інші майстри, однак одного він теж зарізав, а ще двох важко поранив.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...