"Со скрепой на шее по жизни": Патріарх РПЦ запевнив російських студентів, що свободи їм не треба

Головне у житті православної людини, за словами патріарха, - це подвиги.

Патріарх Кирило. Фото: Credo.

Закон у сучасному світі обслуговує ідею абсолютної свободи, що не стримується моральними критеріями. Про це заявив Патріарх Московський Кирило на відкритті II міжнародного форуму православного студентства, передають Патріоти України із посиланням на Російську службу BBC.

"Подекуди ще в традиційному ліберальному розумінні свобода обмежувалася законодавством та навіть мораллю. Але сьогодні мораль вже не вважається чинником, що обмежує свободу, а законодавство обслуговує ось цей абсолютно нічим не стримуваний вибір людини. І як же важко розібратися в цьому, особливо якщо тобі силою сучасної інформації нав'язується можливість будь-якого вибору", – заявив Кирило.

За його словами, людина не повинна бути тільки успішною, отримати гарну освіту та насолоджуватися життям. Вона повинна здійснювати подвиги.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...