"Солодке життя" закінчилося: ГПУ знайшла 1,3 тис. т викраденого в Аграрному фонді цукру (фото)

Сума завданих державі збитків внаслідок присвоєння цукру становить близько 15 млн грн.

Фото:http://www.gp.gov.ua/

Головне слідче управління Генеральної прокуратури і Служба безпеки України під час обшуку складських приміщень в селі Кирнасівка Вінницької області виявили 1,3 тис. тонн цукру, викраденого чотири роки тому зі сховищ ДСБУ "Аграрний фонд". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Генпрокуратури.

Згідно з повідомленням, при проведенні обшуку було встановлено, що на цукор відсутня відповідна документація, а також зафіксовані сліди його перепакування та вивезення для приховування походження.

Сума завданих державі збитків внаслідок присвоєння цукру становить близько 15 млн грн.

Зараз проводиться комплекс слідчих дій, спрямованих на встановлення всіх обставин скоєння вказаного кримінального злочину і осіб, діями яких державі завдано збитків.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...