"Соцсети надоумили": У Франківську ледь не побилися "азовці" з "просвітянами" (відео)

Представники "Азову", порадившись, дозволили розпочати захід у "Просвіті" при цьому і самі вирішили взяти в ньому участь.

Активісти заблокували вхід до "Просвіти". Фото: скріншот з відео.

Активісти Івано-Франківського обласного осередку цивільного корпусу "Азов" півгодини блокували вхід до обласної "Просвіти". Запланована у приміщенні "Просвіти" конференція не анонсувалася на широкий загал. Напередодні журналістів запросили відвідати захід на тему "Зміни до Конституції України в умовах військової агресії". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Курс.

Однак, сьогодні соціальними мережами почали ширитися заклики прийти і заблокувати "збіговисько, приурочене сепаратистським ідеям". Учасників конференції зустріли хлопці з цивільного корпусу "Азов", які заблокували вхід до "Просвіти".

Як пояснив керівник обласного осередку цивільного корпусу "Азов" Сергій Сивачук, учасники конференції зібралися поговорити про федералізацію, зокрема, про створення територіальних громад, які загрожують територіальній цілісності України. Представники "Азову", порадившись, дозволили розпочати захід при цьому і самі вирішили взяти в ньому участь. Як зазначив Сивачук, "азовці" хочуть переконатися, що під час конференції не пропагуватимуться сепаратистські "тези Медведчука".


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...