Спільні справи?: Колишній російський бізнесмен та український нардеп літають одним літаком (відео)

Пояснили спільний політ тим, що акціонерами "Укрнафтобуріння" через офшорні компанії наразі ймовірно є олігарх Ігор Коломойський, депутат Віталій Хомутиннік та бізнесмен Павло Фукс.

Павло Фукс. Фото: РБК.

Колишній російський бізнесмен, а тепер український мільйонер Павло Фукс та нардеп України, співголова парламентської групи "Відродження" Віталій Хомутиннік прилетіли зі Швейцарії в Україну на одному приватному літаку. Це зафіксували у програмі "Схеми" (спільний проект Радіо Свобода та каналу "UA:Перший"), передають Патріоти України.

До їхньої компанії долучився і Михайло Бакуненко – колишній заступник голови правління напівдержавної компанії "Укрнафта". Тепер він займає посаду голови правління приватної газовидобувної компанії "Укрнафтобуріння". Біля зали офіційних делегацій аеропорту "Бориспіль" знімальна група помітила охоронців та поліцейських з автоматами.

Пояснили спільний політ тим, що акціонерами "Укрнафтобуріння" через офшорні компанії наразі ймовірно є олігарх Ігор Коломойський, депутат Віталій Хомутиннік та бізнесмен Павло Фукс. Колишній російський бізнесмен спростував свою причетність до цієї компанії. "Михайла Бакуненка знаю, так. Але бізнес-проекти нас не пов’язують", – зазначив Фукс.

Окремо запевнив, що його частки в цій компанії не має, однак бізнесмен "розглядає це питання". Віталій Хомутиннік та Михайло Бакуненко повідомили, що чоловіків пов’язує дружба.

За даними українських ЗМІ, бізнесмен придбав не лише "Укрнафтобуріння". Частина компаній, зокрема "Девон", "Голден Деррік" та "ДВ Нафтогазовидобувна компанія" також перейшли у власність Фукса.

Бізнесмен спростував причетність свою до цих фірм. Проте він зізнався, що має бізнес-інтереси в Україні. "В Україні я сьогодні маю інтерес, бо сьогодні тут дуже вигідно все купувати. Через два-три роки Україна буде як європейська країна по вартості будь-яких активів, які є", – запевнив Фукс.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...