Співробітники ФСБ РФ затримали чоловіка, який влаштував вибух у супермаркеті Санкт-Петербурга (фото, відео)

Поки що слідчі не змогли встановити мотивів підозрюваного у скоєнні злочину.

Підозрюваний у скоєнні вибуху. Фото:прес-служба СК РФ

ФСБ Росії затримала чоловіка, який 27 грудня влаштував вибух в Санкт-Петербурзі. Також в інтернеті було опубліковано відео з підозрюваним. Про це повідомив Слідчий комітет РФ на своєму сайті, зазначають Патріоти України.

"У ході оперативно-розшукових заходів співробітниками ФСБ Росії в Санкт-Петербурзі затримано підозрюваного в скоєнні 27 грудня вибуху в торговому центрі. З підозрюваним негайно почали працювати слідчі СК Росії. В даний час його допитують", - написали там.

Відзначається, що поки слідчі не змогли встановити мотивів підозрюваного.

Як повідомлялося раніше, 27 грудня в магазині "Перехрестя" Санкт-Петербурга прогримів вибух, в результаті чого постраждали десять людей.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...