Спонсори терористів: У мережі оприлюднили список найбільших "платників податків "ЛНР" (документи)

Перелік підприємств, які вказані у списку, як платники податків у "ЛНР" налічує 292 організації. З найвідоміших тут і лікеро-горілчаний завод "Луганова", і "Станиця", що належить сім`ї колишнього губернатора Олександра Єфремова.
Завод, який належить Єфремову платить податки терористам. Фото: cxid.info.

У мережі оприлюднено список підприємств, які є найбільшими платниками "податків" у "ЛНР". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на народного депутата, координатора групи "Інфомаційний спротив" Дмитра Тимчука.

Він зазначив, що наразі спецслужби перевіряють інформацію по цим підприємствам, надану групою "ІС". Тимчук також нагадав, що раніше на звернення групи "ІС" до Генеральної прокуратури України з проханням дати дозвіл на публікацію даного списку.

"У відповіді на наш запит ГПУ нічого виразного з приводу "дозволу" на публікацію не відповіли. Зате в офіційній відповіді нам повідомили щодо наданих нами даних, тобто списку, що нині публікується (цитата): "... звернення та додані матеріали направлені в ГСУ СБУ для перевірки слідчим шляхом в рамках здійснення досудового розслідування у кримінальному провадженні №22014000000000489", - пише Тимчук.

Перелік підприємств, які вказані у списку, як платники податків у "ЛНР" налічує 292 організації. З найвідоміших тут і лікеро-горілчаний завод "Луганова", і "Станиця", що належить сім`ї колишнього губернатора Олександра Єфремова. Є тут і мережа аптек "Фармация", а також "Луганськмлин", який випускає продукцію під торговою маркою "Добродія" і розповсюджує її, зокрема й у супермаркетах на неокупованій території України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...