Справа гірше, ніж здавалось: Про кривавий напад на школу в Улан-Уде знали друзі та однокласники нападників (відео)

Учень дев'ятого класу Антон Бічівін організував напад через погані оцінки.​

Свідок розповіла про напад у школі. Фото: скріншот з відео.

Учнів школи в російському військовому містечку Сосновий Бор під Улан-Уде, на яку було скоєно напад, попереджали про злочин, що готується. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеву телерадіокомпанію "Тівіком". Їй подробиці розповів очевидець події. Цей коментар опублікований на YouTube-каналі ЗМІ.

"Девочка слала им в Viber, что не ходи в школу. Мальчики эти (нападники. - Ред.) сказали, предупредили, что "будет мясо". (Нападник. - Ред.) ворвался в 23 кабинет и нанес топором троим ребятам и учительнице ранения. Их увезли", - сказала жінка.

За її словами, у поранених пошкодження голови і спини, а в однієї з постраждалих відрубали палець. "Он из 9-Б ворвался в кабинет 7-А. Был (урок. - Ред.) русский язык и литература", - додала свідок. Пов'язаний з пропагандистським ресурсом Life Telegram-канал Mash пише, що учень дев'ятого класу Антон Бічівін організував напад через погані оцінки.

"По предварительным данным, ученик 9-го класса Антон Бичивин организовал нападение на школу в Бурятии из-за двойки в четверти. Парень не сумел вытянуть русский язык. "Параша" означала автоматический недопуск к экзаменам. После этого Антон решил мстить", - йдеться в повідомленні.

Також спільнота навела свідчення учениці, яка перебувала в класі в момент нападу. "Мы сидели на уроке, тут к нам ворвались и кинули бутылку. Она взорвалась, и шторы загорелись. Мы выбежали, девочку из нашего класса повалили и топором по голове дали несколько раз. Потом ещё одной девочке ножом по лицу дали. Это был кошмар!" - розповіла вона.

Що стосується вчительки, яка також постраждала в кривавій різанині, то їй надали попередню медичну допомогу, вона в свідомості і розмовляє. "У Сосновому Бору у шпиталі їй зашили голову, зараз відвезли в лікарню швидкої медичної допомоги, вона в свідомості, розмовляє", - розповів її син.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...