Справа про шахрайство злякала: Микита Михалков міг втекти з РФ, - ЗМІ

24 червня Микита Михалков не з'явився на відкритті Московського міжнародного кінофестивалю, президентом якого є.

Микита Михалков. Фото: www.teleport2001.ru.

Відсутність режисера Микити Михалкова на відкритті Московського міжнародного кінофестивалю і його ймовірна втеча з Росії може бути пов'язано з обшуками в Російському авторському товаристві і з затриманням його керівника Сергія Федотова, передають Патріоти України з посиланням на Ура.ru.

Видання зазначає, що Михалкова пов'язують з РАО, але формально режисер не має відношення до товариства. "Михалков, ймовірно, міг отримати інформацію про обшуки в РАО ще минулого тижня. Обговорюється також версія, що в даний час режисер перебуває за кордоном", - заявив співрозмовник.

24 червня Микита Михалков не з'явився на відкритті Московського міжнародного кінофестивалю, президентом якого є. Ймовірною причиною цього називали проблеми зі здоров'ям. Вранці 28 червня стало відомо, що глава РАО Сергій Федотов затриманий за підозрою в шахрайстві в особливо великому розмірі. Слідство вважає, що РАО було завдано збитків на суму понад 500 млн руб. ($ 7,7 млн). Михалков є хрещеним батьком сина Федотова.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...