Спроба повернути впевненість диктатору: Путін підняв по тривозі усю російську армію

Тривоги та навчання збройних сил Росії схоже змушують тремтіти від страху і захвату лише Кремль та люмпенізовану від націоналістичного угару публіку, але не НАТО, в якому вже звикли до дивацтв Путіна.

Російські війська. Ілюстрація:www.unian.ua

Вранці у вівторок, 14 червня, в Росії почалася раптова перевірка боєготовності Збройних сил. Як передає ТАСС, про це повідомив міністр оборони Росії Сергій Шойгу на селекторній нараді, інформують Патріоти України.

За рішенням президента РФ Володимира Путіна, вона триватиме до 22 червня. "Для оцінки бойової та мобілізаційної готовності сьогодні 14 червня, з 7 години ранку відповідно до рішення Верховного Головнокомандувача, Збройними силами розпочато чергова раптова перевірка. Підлягають перевірці ряд баз зберігання озброєння і техніки, а також окремі органи військового управління", - сказав Шойгу .

За його словами, протягом першої доби перевірять "виконання тимчасових нормативів встановленого ступеня бойової готовності".

Крім того, належить оцінити здатність органів військового управління вирішити поставлені завдання, в тому числі по мобілізаційних питаннях.

Крім підготовки військ до виконання завдань за призначенням особливу увагу планується звернути на мобілізаційну складову Збройних сил, стан резервних формувань, а також розміщених на зберіганні запасів озброєння та військової техніки.

"Особливу увагу слід приділити організації роботи оперативного складу при плануванні застосування військ в кризових ситуаціях різного характеру", - підкреслив Сергій Шойгу.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...