Спробам створення "Бесарабської народної республіки" та "коридору" з Придністров'я протистоятимуть нові підрозділи НГУ

Нові частини Нацгвардії базуватимуться на західному фланзі Одещини, посилюючи дунайське угруповування силових органів України, розташоване в сотнях кілометрів від обласного центру і основних сил ЗСУ та МВС.
Сергій Яровий. Фото: mvs.gov.ua.

Нові підрозділи Нацгвардії будуть створені в Ізмаїльському та Болградському районах Одеської області. Про це під час робочої поїздки до Одеси повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, інформує прес-служба відомства. Новину передають Патріоти України.

"Одеський регіон – особливий, це пов’язано, в першу чергу, із кордоном із Придністров’ям, підвищенням рівня злочинності під час курортних сезонів. Лише цього року тут було близько 5 мільйонів відпочивальників. І це показало нам, що регіон потребує більшого рівня захисту", - сказав Яровий.

Саме тому нові підрозділи Національної гвардії України будуть створені в Ізмаїльському та Болградському районах Одеської області. За словами командувача НГУ Юрія Аллерова, вже з понеділка заплановано інспектування військ, перевірка готовності до стратегічних навчань.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...