Сталін з Жуковим регочуть в домовині: У Путіна ветеранів Другої світової нагородять м'ясорубками

В описі товару, що купується, уточнюється, що в комплекті має бути не менше двох решіток, ніж з нержавіючої сталі.

Ветерани війни у РФ. Фото: ЖЖ.

Міністерство соціального розвитку Саратовської області РФ оголосило тендер на закупівлю пам'ятних подарунків для ветеранів, які планується вручити під час святкування 75-ї річниці битви під Москвою. Про це повідомляє Lenta, посилаючись на сайт держзакупівель РФ. Новину передають Патріоти України.

Згідно з інформацією лота, за рахунок обласного бюджету планується закупити 23 електричні м'ясорубки на загальну суму до 113,3 тисячі рублів. Презенти повинні бути доставлені в міністерство до 5 грудня. В описі товару, що купується, уточнюється, що в комплекті має бути не менше двох решіток, ніж з нержавіючої сталі. Крім того, м'ясорубки повинні бути обладнані системою реверсу і захистом двигуна від перевантаження.

У 2015-му році 92-річному новокузнечанину в якості подарунка до 23 лютого від одного з великих міських підприємств вручили гру «Аерохокей», оформлену в новорічній стилістиці і призначену, судячи з напису на коробці, для дітей від трьох років. Битва за Москву тривала з вересня 1941 року по квітень 1942-го. Її річниця святкується 5 грудня - в цей день радянська армія перейшла від оборони до контрнаступу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...