Стало відомо, де і з ким нардеп Ляшко проводить канікули

Це не перший спільний відпочинок Ляшка та його заступника. Влітку 2015 року вони літали на острів Капрі (Італія).

Сухін та Ляшко. Фото: соцмережі.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко та його заступник Юрій Сухін відлетіли на 10-денний відпочинок на острів Пукет (Таїланд). Одні лише квитки на літак обійшлися кумам більш ніж у 200 тис. гривень. Про це пише "Страна", передають Патріоти України.

Ляшко і Сухін відлетіли в Бангкок (столиця Таїланду) з Відня (Австрія), куди прибули напередодні, пізно ввечері 2 січня. З Бангкока вони відправляться на Пукет. Летять друзі бізнес-класом, вартість якого сягає 108 тис. 404 грн з кожного.

Острів Пукет знаменитий своїми пляжами з білим піском, розривними дискотеками, а також різного роду плотськими втіхами. Назад друзі повернуться 12 січня.

Зазначимо, згідно з українським законодавством, витрати понад 50 мінімальних зарплат (175 тис. грн) чиновники і депутати зобов'язані декларувати протягом 10 днів після їх здійснення. Вартість квитків під ці обмеження не підпадає, але, крім перельоту, є ще й проживання.

На початку січня елітні готелі на Пукеті коштували від $300 за номер на добу і більше. Враховуючи тривалість перебування Ляшка і Сухіна на відпочинку, загальна сума точно перевищить 175 тис. грн на людину. Поки що в системі е-декларацій ніяких відомостей від нардепа щодо цих витрат не з'явилося.

Звернемо увагу, це не перший спільний відпочинок Ляшка та його заступника. Влітку 2015 року вони літали на острів Капрі (Італія). Тоді повідомлялося, що вони жили в готелі Capri Tiberio Palacе, де номер коштував до €3500 на добу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...