Стало відомо про смерть відомого українського художника, який був учасником Євромайдану

Тарас Більчук був активним учасником Революції Гідності. Під час розгону активістів 30 листопада художник отримав струс мозку.

Тарас Більчук. Фото: соцмережі.

Відомий український художник, учасник Революції Гідності Тарас Більчук раптово помер на 57 році життя. Про це повідомляють у прес-службі Рівненської облдержадміністрації, передають Патріоти України.

Більчук був родом з Рівненської області. Після навчання у Львівській академії мистецтв художник переїхав до США. Через 13 років він повернувся на батьківщину і оселився в Дубно. Картини художника розійшлися по всьому світу. Сюжети його творів пов'язані з часами козацтва в Україні, є портрети і пейзажі.

Більчук був активним учасником Революції Гідності. Під час розгону активістів 30 листопада художник отримав струс мозку. Також він брав участь у подіях 18 лютого на Майдані. У річницю Революції Гідності в 2016 році Більчук отримав нагороду - орден "За мужність". Прощання з Більчуком відбудеться 15 серпня, поховають його на цвинтарі в рідному селі Коршів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...