Стало відомо, скільки витратили коштів на обслуговування Порошенка та його Адміністрації у 2016-му році

Тільки на здійснення візитів Президента за кордон було витрачено 33 млн гривень.

Адміністрація Президента України. Фото: Експрес.

Витрати Державного управління справами на обслуговування діяльності Президента Петра Порошенка й Адміністрації Президента становили майже 457 млн 962 тис. гривень у 2016 році. Про це йдеться у звіті відомства, передають Патріоти України.

Найбільші статті витрат - забезпечення діяльності Президента, Адміністрації та інших допоміжних органів (126,1 млн гривень) і перевезення найвищих посадових осіб держави авіаційним транспортом (122,7 млн гривень).

На забезпечення послугами автомобільного і водного транспорту Президента, голови Адміністрації та керівників інших державних органів витрачено 82,62 млн гривень, а на забезпечення функціонування державних резиденцій, утримання адміністративних і господарських об'єктів, призначених для розміщення й обслуговування Президента та інших державних органів, апаратів, утворених для здійснення його повноважень, - 54,54 млн гривень.

На здійснення візитів Президента за кордон витрачено 33 млн гривень, організаційне, матеріально-технічне, медичне й інше забезпечення проведення офіційних заходів за участю керівника держави - 10,2 млн гривень.

На організацію представницьких заходів витрачено 8 млн гривень, на підготовку візитів Президента за кордон - 7,8 млн гривень, на забезпечення в межах України перевезень авіаційним транспортом офіційних делегацій на чолі з Президентом - 5 млн гривень.

Також витрачено 3,4 млн гривень на здійснення повноважень постійним представником Президента в Криму (Херсон), 2,4 млн гривень - на виконання функцій з інформатизації, 1,7 млн гривень - на відрядження за кордон працівників Адміністрації і Держуправління справами.

Усього у 2016 році відбувся 261 офіційний захід за участю Президента Петра Порошенка (середні витрати на проведення одного такого заходу становили 39,2 тис. гривень). Також голова держави здійснив 25 офіційних візитів за кордон (середні витрати, пов'язані з однією закордонною поїздкою становили 1,3 млн гривень).

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...