"Сталин - злодей, но он не был клоуном": Екс-розвідник про те, чим Путін відрізняється від "вождя всіх народів"

Різниця між Сталіним і Путіним у тому, що перший сам прорвався до верховної влади, а другого туди поставили, щоб він не чіпав всіх злодіїв і пройдисвітів, які сидять у владі.

Сталін і Путін. Ілюстрація:www.breitbart.com

Відомий письменник, колишній радянський розвідник Віктор Суворов (Володимир Різун) зазначив, що президент РФ Володимир Путін відрізняється від радянського диктатора Йосипа Сталіна тим, що потрапив у владу випадково. Про це Суворов розповів в інтерв'ю Апострофу, зазначають Патріоти України.

"Створюючи МГБ, Путін вважає себе Сталіним? Хоче бути схожим на нього?", - запитав у нього журналіст. На це Суворов сказав наступне:

"Сталин - это злодей. Но злодей великий. В каком-то смысле я его уважаю, хотя бы за то, что он не строил себе дворцы, не летал с журавлями, не вылавливал в Черном море греческие амфоры. Сталин не был клоуном. Это был мудрым человеком. У него было чувство юмора и чувство меры. Сталин всегда появлялся перед народом в скромной одежде.

А когда едет Путин, его сопровождает армада мотоциклов, а впереди вся Москва пустая. У Путина нет чувства меры. У него вкуса нет. Путин попал во власть случайно, а Сталин прорвался к ней и потом удерживал тридцать лет. А Путина поставил Ельцин, при котором возникли все олигархи, вся уголовная братия, разворовавшая страну.

А поставил он его потому, что на Путина был компромат. Мол, я сейчас ухожу на пенсию, а ты будешь у нас главным начальником. Но ты меня не тронешь! А если тронешь, то мы тебя прямо сразу и раздавим.

Вот в этом и разница между Сталиным и Путиным. Первый сам прорвался к верховной власти, а второго туда поставили, чтобы он не трогал всех воров и проходимцев, которые сидят во власти".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...