Старателів розігнати неможливо: новопризначений голова Рівненської ОДА визнав поразку статус-кво

"Силу можна застосувати лише на короткий час, але потрібно врахувати, що бурштинокопачі - це мешканці області, для яких видобуток - можливість заробітку", - зазначив Олексій Муляренко.

Олексій Муляренко. Фото:rivne.solydarnist.org

Нелегальний видобуток бурштину в Рівненській області неможливо побороти силовими методами. Про це заявив новопризначений голова Рівненської обласної державної адміністрації Олексій Муляренко, передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

Під час свого представлення на посаду керівника області він наголосив, що необхідно позбутися негативних стереотипів, пов’язаних із незаконним видобутком бурштину.

"Силу можна застосувати лише на короткий час, але потрібно врахувати, що бурштинокопачі - це мешканці області, для яких видобуток - можливість заробітку", - зазначив Муляренко.

На його думку, слід запровадити регулювання видобутку "сонячного каміння", а для цього необхідна підтримка Кабінету міністрів і Верховної Ради.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...