Чим далі, тим страшніше: На Рівненщині "євробляхер" наїхав автівкою на очільника патрульної поліції області

Протестувальники факт наїзду заперечують. Стверджують, що коп симулював.

Протестувальники на Рівненщині. Фото: скріншот з відео.

На трасі Київ-Чоп зібралося до сотні учасників автомобільного протесту, який анонсували напередодні. Протестувальники періодично ходять пішохідним переходом, передають Патріоти України.

Великих заторів немає. Поліція спрямовує автомобілі в об'їзд, а це гак близько 50 кілометрів. Не обійшлося без штовханини. Коли автівки хотіли об'їхати заблоковану дорогу через заправку, а протестувальники їм заважали.

Поліція затримала одного із євробляхерів, який наїхав автівкою на головного патрульного Рівненщини. "Не реагував на зауваження начальника патрульної поліції Рівненської області. Відповідно почав здійснювати рух", - повідомив речник ГУ Нацполіції в Рівненській області Антон Крук.

Протестувальники факт наїзду заперечують. Стверджують, коп симулював. "(Поліцейський) Став спереду, коліном вдарився в асфальт та впав на землі і почав триматися за ногу", - стверджує голова ГО "Авто Євро Сила" в Рівненській області Руслан Левчик.

В поліції збираються відкривати два провадження на протестувальників: за наїзд на копа та перекриття траси. Тим часом, євробляхери кажуть, не зійдуть з дороги, акція безстрокова. Київ-Чоп - не єдина міжнародна траса на Рівненщині, яку блокують. Ще протестувальники перекривають Київ-Ковель-Ягодин.

Власники машин з іноземною реєстрацією сьогодні о дев'ятій ранку мають вийти на вулиці в усіх областях, крім Закарпаття та Луганщини. Вони обіцяють перекрити рух на кількох загальнодержавних трасах. У столиці традиційно блокуватимуть АП та ВР із вимогою скасувати коефіцієнт віку при розрахунку акцизу для розмитнення авто.


Джерело: ТСН.ua

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...