Старий скандаліст Жириновський оцінив політполеміку в "Хунті": "Берите пример с Саакашвили и Авакова, вот так надо работать!"

Володимир Вольфович заявив, що високопосадовці мають відстоювати свою позицію енергійно та не лізти за словом у кишеню.

Володимир Жириновський. Фото: ldpr-smolensk.ru.

Скандальний російський політик і рупор Кремля Володимир Жириновський зателефонував президенту України Петру Порошенку і попросив його не застосовувати покарання до Михайла Саакашвілі і Арсена Авакова. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ та сайт партії ЛДПР.

Сьогодні Жириновський зателефонував Петру Порошенку і спікеру ВР Володимиру Гройсману. У розмові він передав слова підтримки губернатору Одеської області та міністру МВС Арсену Авакову і попросив не карати їх.

Жириновський відзначив, що хоча український режим і є ворожим для Росії, але Аваков і Саакашвілі, з його точки зору, показують приклад, як потрібно відстоювати в суперечці свою позицію. Він вважає, що це приклад для російських чиновників, як потрібно висловлювати свою думку. Мы совершенно не разделяем их взгляды, не оправдываем их политически, но считаем, что их стиль работы заслуживает того, чтобы с него брать пример", — сказав Жириновський.

Глава ЛДПР заявив, що потрібно з агресією вступати в дискусію, а реально небезпечний той, хто мовчить. Потрібно захищати свої погляди. Більше того, Жириновський підтримав Авакова і Саакашвілі, запросив їх до Москви, щоб обговорити нагальні проблеми.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...