Стрілянина у Мукачевому: Потерпілі несподівано відмовилися від претензій до бійців «ПС»

4 бійців «Правого сектора» у суді звинуватили в тероризмі, прокурори просили для них довічне ув'язнення.

На місці перестрілки у Мукачевому. Фото: iPress.ua.

Адвокат чотирьох бійців «Правого сектора», яких звинувачують у тероризмі у справі про мукачівської стрільбі в липні 2015года, Роман Бухтояров розповів, що на сьогоднішньому засіданні жоден з потерпілих не висловив претензії до обвинувачених хлопцям, а один взагалі відмовився від статусу «потерпілого». Про це повідомляє Укрінформ, передають Патріоти України.

«Сьогодні було перше засідання по суті справи, розглядали свідчення потерпілих. Їх було 8 чоловік, серед яких шестеро колишніх беркутівців. Всі вісім потерпілих під час своїх свідчень заявили, що не мають ніяких претензій до хлопців з «Правого сектора», яких звинувачують у цій справі, заявили, що не пам'ятають, щоб хтось із цих чотирьох в них стріляв. Примітно, що один з чоловіків взагалі відмовився від статусу «потерпілий» у цій справі - зробив заяву, де попросив суд не брати до уваги його потерпілим», - розповів Бухтояров.

У середу, 18 січня, в Мукачівському міськрайонному суді проходило засідання по суті «мукачівської справи». У ньому звинувачують 4 бійців «Правого сектора» в тероризмі, прокурори просять для бійців довічне ув'язнення.

Наступне засідання у цій справі відбудеться 30 січня. На ньому допитають ще 10 потерпілих в мукачівській стрільбі. 11 липня 2015 року в Мукачевому Закарпатської області поблизу спортивно-оздоровчого комплексу «Антарес», який належить народному депутату Михайлу Ланьо, сталася стрілянина, були жертви. У стрільбі взяли участь представники «Правого сектора» і міліція. Сторони звинувачують одна одну у «кришуванні» контрабанди в регіоні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...