Стрілянина в Ужгороді: порушник накинувся зі зброєю на патрульних поліцейських

Після того, як правоохоронці зробили попереджувальні постріли з табельної зброї, чоловік втік.

Порушник був озброєний. Фото: 17tv.com.ua.

Ввечері 1 січня поліцейський патруль помітив на вул.Швабській в м.Ужгороді автомобіль «БМВ» на іноземних номерах. Водій порушив ПДР, зокрема перетнув суцільну смугу руху. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на mukachevo.net.

На вимогу стражів доріг водій іномарки не зупинився. Його стали переслідувати, передавши інформацію про це «БМВ» іншим нарядам патрульної поліції. Наздогнали синє «БМВ» на латвійських номерах на вул.Верещагіна. З машини вийшли 3 чоловіків і стали тікати.

Одного з них став переслідувати інспектор патрульної поліції. Зловмисник забіг у чагарники, а далі вихопив предмет схожий на пістолет і кинувся на правоохоронця. Патрульний дістав із кобури табельну зброю і здійснив 3 постріли в повітря. Після цього зловмисник кинувся втікати. «БМВ» доставлено на спецмайданчик Ужгородської поліції. Зловмисників розшукують поліцейські.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...