"Стріляти у спину - це скрепно": Біля КПВВ "Мар'їнка" чоловік отримав кулю від бойовиків (фото)

За словами громадянина, він отримав поранення за 100 м. від контрольного посту "Мар'їнка".
КПВВ "Мар'їнка". Фото: РБК.

Біля КПВВ "Мар'їнка" громадянин України, уродженець м. Донецьк отримав вогнепальне поранення, перебуваючи на непідконтрольній території. Про це16 липня повідомила прес-офицер Східного регіонального управління ДПСУ Оксана Іванець, передають Патріоти України.

"Близько 19:00 до прикордонників, які несуть службу в контрольному посту "Марїнка" з непідконтрольної території прибув громадянин України 1965 р.н., уродженець м.Донецьк, з явними ознаками вогнепального поранення - можливо кульове пораненя в спину", - зазначили у ДПСУ.

За словами громадянина, він отримав поранення, перебуваючи на непідконтрольній території, за 100 м. від контрольного посту "Мар'їнка". Чоловіку було надано першу медичну допомогу, про інцидент проінформовано штаб АТО, поліцію, ОБСЄ та прокуратуру.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...