Сучасна бойова машина: У мережі показали український танк "Оплот" в дії (фото, відео)

Роботу танка інспектував прем'єр-міністр Гройсман під час візиту до Харкова.

Танк "Оплот". Фото:Facebook

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час візиту до Харкова проінспектував роботу українського танка "Оплот". На своїй сторінці у Facebook прем'єр опублікував відео, на якому показав "Оплот" у русі, зазначають Патріоти України.

Український танк "Оплот" – бойова машина ХХІ століття. Він вміло маскується – заривається у землю і створює навколо себе димову завісу. Бойова машина може подолати брід завглибшки до двох метрів.

Із додатковим обладнанням пірнає на глибину до п’яти метрів. Танк боєздатний при температурах від мінус 40 до плюс 55 градусів за Цельсієм. Машина уражає цілі на відстані до п’яти кілометрів і вдень, і вночі за будь-яких погодних умов.

Новітня система бронювання захищає танк від сучасних кумулятивних снарядів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...